Schwarzkopf

Kapsalon de Haarsalon in Oudega werkt uitsluitend met de topproducten van het merk Schwarzkopf. Daarbij kiezen onze kappers bewust voor kwaliteit van een merk met jarenlange ervaring en kennis. Voeding, vitamines en mineralen zijn onmisbaar om uw haar gezond en glanzend te houden. Vandaar dat wij werken met de verzorgende stylingsproducten van Schwarzkopf OSiS en BC.

Wilt u eens een ander, verrassend kleurtje in uw haar? Dan bieden onze haarverven van Schwarzkopf Royal u ruime keuze uit modieuze kleuren. Daarnaast hebben we de milieubewuste duurzame lijn Essensity. Lijkt verven voor u onmogelijk, omdat u last heeft van een gevoelige hoofdhuid? Kapsalon De Haarsalon in Friesland biedt de oplossing met de extra verzorgende Senea-lijn, speciaal ontwikkeld door dermatologen.

Persoonlijk advies van De Haarsalon

De stylistes van De Haarsalon in Oudega adviseren u graag over de juiste verzorging van uw haar. Ieder haartype vraagt om een persoonlijke aanpak. Met de tips en trucs van onze kapsters haalt u zelf ook thuis het beste uit uw haar.

Nieuwsgierig naar de producten van Schwarzkopf? Kijk ook eens op www.schwarzkopf.com.

Haal het beste uit uw haar met persoonlijk advies van De Haarsalon.

Copyright 2012 de Haarsalon, alle rechten voorbehouden.

Website door K&R Solutions
In opdracht van Nynke txt